מילק אנד האני

favorite_border

מזקקת M&H  היא שילוב בין אהבה לוויסקי ויזמים ישראלים שחולמים בגדול.

מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל ממוקמת בתל אביב ומייצרת וויסקי וג’ין מקומי –  שניהם מבוססי סינגל מאלט – 100% לתת שעורה.

עם הקמתה ב-2012 שכרה את שירותו של ד”ר ג’ים סוואן ז”ל, מאסטר דיסטילר סקוטי ידוע אשר התמחה ביישון וויסקי באקלים חם.
ד”ר סוואן ליווה את המזקקה החל מגיבוש המתכון, בחירת הציוד המתקדם וחומרי הגלם המשובחים ביותר.

הרוח הישראלית היזמית לצד המקצוענות הבלתי מתפשרת מובילה את מזקקת M&H לייצר סינגל מאלט איכותי ועשיר בטעמים, זאת תוך ניצול האקלים הישראלי החם שמאיץ את התיישנות הוויסקי ומאפשר לו להגיע לבגרות בזמן קצר יחסית.

התכוננו לגלות עולם חדש של וויסקי, כאן בישראל.

מגוון..
מגוון..

ניו מייק:

ויסקי טוב מתחיל בניו מייק איכותי. הניו מייק הוא התזקיק השקוף, שאחרי שלוש שנות יישון בחביות הופך לוויסקי. למרות שהחביות והיישון הם המכתיבים את האופי הסופי של המשקה, הניו מייק מעניק את הבסיס לוויסקי. הניו מייק של M&H מזוקק מ-100% לתת שעורה בריטית.

קלאסיק:

הוויסקי הקלאסי של מזקקת M&H מבוסס על חביות אקס ברבן מובחרות וחביות STR יין אדום שיושנו תחת השמש התל אביבית.
הוויסקי בעל ניחוחות של וניל אשר מתאזנים נהדר עם מעט עץ ורמז לפירותיות קלה ברקע.

ג’ין לבנטין:

הג’ין של M&H  מתחיל כמו הוויסקי: הוא עשוי 100% לתת שעורה ועובר זיקוק דודי כפול. יש בו ערער והרבה תבלינים משוק לווינסקי הסמוך למזקקה: זעתר, קליפות לימון, תפוז, קמומיל, לואיזה, קינמון ופלפל שחור. אחרי השרייה של 48 שעות, הג’ין מזוקק בשלישית בדוד נחושת ייעודי בן 250 ליטר ויוצא חלק להפליא.

ג’ין מיושן:

יישון הג’ין הלבנטין של M&H לכמה חודשים בחבית יין אדום נותן  לג’ין עומקים וטעמים מורכבים ומשלימים.

ROOTS – ליקר עשבים:

ליקר עשבים ייחודי אשר נרקח במיוחד לכבוד 70 שנה למדינת ישראל אשר מסמל את תמצית השורשיות הארץ ישראלית. שבעה אנשים שונים ממגוון תחומי תרבות ועשייה: פורצי דרך, יצירתיים ומלאי יוזמה ותעוזה בחרו כל אחד מהם תבלין/עשב ייחודי שמייצג לתפיסתם את מהות הישראליות: שקדים, ציטרה, כוסברה, יסמין, טרגון, טימין והל. כולם יחד יצרו בבחירותיהם את התמהיל השלם– ליקר עשבים על טהרת הניו מייק של M&H . משתתפים בפרוייקט: ארז קומרובסקי, קרן ליבוביץ, רוני סומק, אלי מזרחי, אביבית פריאל, דר’ אלישיב דרורי ותומר גורן.

מונקי שולדר
גליאנו
תפריט