סירופ

  1. ראשי
  2. Portfolio

רוטן

אין תגובות
רוטן favorite_border הכל התחיל מחזון של איש אחד בשם פיליברט רוטן שבשנת 1883 החל לייצר וורמוט באיזור האלפים הצרפתים, פיליברט בילה את מיטב זמנו בחיפושים בהרי האלפים למרכיבים הבוטניים האיכותיים…

ביטר טרוט

אין תגובות
ביטר טרוט favorite_border ביטרים  (Bitters) הינם תערובת צמחים ועשבי תיבול, המושרים באלכוהול ועוברים תהליך יישון בחבית. רוב הביטרים הינם בחוזק אלכוהולי של 30-45%. מטרת הביטרים היא תבלון קוקטלים, הרחבת מגוון…
תפריט